Ons team

Onze thuisverpleging bestaat uit een gemotiveerd team dat elke dag opnieuw voor jou klaarstaat met een glimlach.
Maak kennis met ons!

Christa Gerrits - Onze thuisverpleging

Christa Gerrits

In 2002 heb ik gekozen om in de thuiszorg te stappen als zelfstandig thuisverpleegkundige in eigen dorp en aangrenzende gemeenten.

Vanaf dag één is het voor mij belangrijk om optimale zorg te verlenen aan onze patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit zo lang en comfortabel mogelijk met een persoonlijke benadering.

De mensen vertrouwen mijn gemotiveerd team en mij de zorg toe voor zichzelf of hun naaste. Het is daarbij onze ambitie om de zorgen zo goed mogelijk uit te voeren, waarbij het welzijn van de patiënt altijd centraal staat.

Steeds met een glimlach, willen wij een verschil maken voor onze mensen.

Christa

Justine Mathijs - Onze thuisverpleging

Justine Mathijs

“Een verpleegkundige”

Iemand die kortbij de patiënt en zijn omgeving staat. Iemand die theoretisch en technisch over capaciteiten beschikt om de juiste zorgen toe te dienen. Iemand die realistisch is, maar toch weet te motiveren. Iemand die, hoe moeilijk het soms ook is, zich probeert te verplaatsen in de wereld van de patiënt. Iemand die het unieke in de patiënt blijft zien en hier empathisch naar handelt.

Ondanks mijn jongere indruk, heb ik al heel wat kennis mogen opdoen. In 2018 studeerde ik af als bachelor in de verpleegkunde. Nadien werkte ik twee jaar in het ziekenhuis op verschillende afdelingen.

In 2020 koos ik voor de thuisverpleging. Hierbij vond ik een nauwe samenwerking, een persoonlijke aanpak, een huiselijke en gemoedelijke sfeer om elke patiënt te helpen. Ik kreeg het gevoel dat ik nu eindelijk de verpleegkundige kon zijn, die ik al altijd had willen zijn. “Zorgen voor”, maar dan net een tikje meer. Ik voel vaak dankbaarheid van onze patiënten, dat geeft me veel voldoening!

Ik hou van uitdaging in mijn job. Daarom volg ik nog een bijkomende opleiding “referentie verpleegkundige wondzorg”.

Ik ben Justine, een dynamische en vrolijke verpleegkundige. Met oog en hart voor mijn patiënten, maar ook voor mijn collega’s. Ik ben heel erg trots dat ik deel mag uitmaken van dit mooie team. Samen staan we elke dag klaar voor onze patiënten!

Justine